Skúsenosti iných

Sú vhodné na každodenné nosenie, pri športe a aj počas spánku.

Nielen počas menštruácie.
Zaves ich na kliniec
Akákoľvek zmena môže byť spočiatku komplikovaná, to vieme. Z tohto dôvodu odporúčame, aby si menštruačné nohavičky PERTIES najprv použila v pohodlí domova. Nechaj si ich na sebe čo najdlhšie. To na to, aby si sa zoznámila s tým, ako s tvojou menštruáciou fungujú a aká absorpcia je pre teba najlepšia.  Ak ti nebudú vyhovovať, môžeš ich vrátiť – tak sme si istí našou kvalitou. Prečítaj si skúsenosti iných s našimi nohavičkami:

Podmienky zobrazenia užívateľských recenzií

Podľa Smernice Európskeho parlamentu a Rady (EÚ) 2019/2161 z 27., ktorou sa mení a dopĺňa smernica Rady 93/13 / EHS a smernica Európskeho parlamentu a Rady 98/6 / ES, 2005/29 / ES a 2011/83 / EÚ, pokiaľ ide o lepšie presadzovanie a modernizáciu právnych predpisov Únie na ochranu spotrebiteľa.

Pred zobrazením užívateľských recenzií pri výrobku kontrolujeme splnenie týchto podmienok:

  • Nezobrazujeme užívateľské recenzie obsahujúce vulgárne výrazy, urážky a ohováranie.
  • Obsah recenzie sa musí vzťahovať k danému výrobku, ktorý bol zakúpený na www.perties.sk
  • Zákazník môže pridať recenziu len na model, ktorý u nás zakúpil, aby nedošlo ku “klamným praktikám”
  • Recenzia musí byť písaná v slovenskom alebo českom jazyku
  • Recenzie nesmú obsahovať odkazy na iné stránky
  • Recenzia nesmie obsahovať otázky
  • Nevyhovujúce recenzie podľa bodov vyššie nebudú zverejnené
  • Zverejňujeme pozitívne aj negatívne recenzie.
  • Za napísanie akejkoľvek recenzie podľa podmienok uvedených hore prideľujeme autorovi vernostné body.

V prípade otázok prosím použite náš kontaktný formulár.

Recenzie overených kupujúcich na našej stránke:

Naše produkty môžu ohodnotiť len prihlásení zákazníci, ktorí si ich kúpili.
Recenzie nájdeš aj pri každom produkte
4,9
Priemer 4,9 z 5 hviezdičiek (475 hodnotení)
Vynikajúce91%
Veľmi dobré9%
Priemerné0%
Slabé0%
Nevyhovujúce0%
Filtrovať
[site_reviews_filter class="my-reviews full-width" reviews_id="filtered-reviews"]
21. decembra 2022

Veľmi príjemné, elastické a priedušné nohavičky. Majú ideálny strih, ani príliš vysoký ani príliš nízky. Bohužiaľ mierne mi pretekajú po okrajoch (veľkosť mi však sedí perfektne, takže problém určite nebude v tom), predpokladám, že problém môže byť niekde v ochrannej vrstve, keďže pri Bathory sa mi toto nikdy nestalo. Škoda, lebo inak by práve Beli boli moje najobľúbenejšie nohavičky od Perties. Teším sa však už na nové nohavičky 2. generácie s novou technológiou proti bočnému pretečeniu.

Zuzana (overený zákazník)
18. decembra 2022

Nohavicky KEVA sedia super, perfektne obopinaju boky. Trosku mi odstavaju na zadku, tam by to mohlo byt trosku “napnutejsie”, ale to asi bude mojou postavou. Alebo skusim viac vykrojeny strih. Nikdy nepretiekli, periem ich vo vasich kvietockoch, pekne vonaju.

janka L. (overený zákazník)
16. decembra 2022

Sú úplne perfektné. Chcem si ešte dokúpiť a prestať kupovať vložky.

Nela Č. (overený zákazník)
10. decembra 2022

Veľmi dobre na najsilnejšie dni pre ženy ktorým vyhovuje nižší pás. Vysokú spoľahlivosť im dodáva vylepšený okraj proti pretečeniu. To na nich veľmi oceňujem

Silvia H. (overený zákazník)
25. novembra 2022

Super od balenia az po nohavicky ! Kebyze tieto”novodobe nohavicky “ objavim uz niekolóko rokov dozadu , hned mam krajsie “hlavne noci” boze milujem ich 😂 bez srandy !!!! Toto som naozaj necakala ze to fakt bude fungovat. Mam silny meš.cyklus a pouzivam (zatial mam len jedny a pouzivam ich len v noci ) Bathori model a urcite budem este objednavat nech ich nemusim kazdy den prat v ruke ♥️♥️♥️♥️♥️♥️

lujzafa (overený zákazník)
21. novembra 2022

Hoci nie som milovník bylinkových čajov, tento musím a chcem odporučiť! Má príjemnú arómu a jemnú chuť. Čaj som bohužiaľ nemala so sebou v pôrodnici, ale doma sa mi osvedčil pri bolesti (sťahovaní maternice). 😊 Je teda vhodný nielen pri menštruácii, ale aj po pôrode.

Lucia K. (overený zákazník)
21. novembra 2022

Jedny z najlepších gatiek čo som mala. Sú natoľko pohodlné, že som si ani neuvedomila ich nosenie. Majú príjemný a ľahký materiál ktorý sa krásne prispôsobí postave. Ak by som mala dcéru toto by bola jasná voľba na jej prvé dni.

Lucia K. (overený zákazník)
18. novembra 2022

Mala som CALY 1 a keďže som bola s nimi veľmi spokojná rozhodla som si kúpiť ešte dvoje. Lenže sa už nevyrábajú a tak som si s obavou objednala CALY 2. Môžem potvrdiť, že 2. generácia je lepšia. Žiadny pocit vlhka, nikdy nepretiekli a príjemne sadnú na telo.

Andrea M. (overený zákazník)
17. novembra 2022

Skvelé nohavičky, top vynález, komfort pri nosení a ten pocit sucha na nezaplatenie, mám už 5 kusov nohavičiek od vás, žiadna vložka sa im nevyrovná.

ekokaty (overený zákazník)
17. novembra 2022

Sú skvelé, mám už 4 kusy týchto úžasných nohavičiek ❤️ Spokojnosť veľká, keď ich nosíte, ani neviete, že máte menštruáciu, úplný pocit sucha 👍

ekokaty (overený zákazník)
14. novembra 2022

Pekné čipkované nohavičky z bio bavlny. Hoci preferujem nohavičky nižšieho strihu (Bathory majú naozaj dosť vysoký strih), funkčnosť týchto nohavičiek je 100%, takže som spokojná.

Zuzana H. (overený zákazník)
12. novembra 2022

Zakupila som tieto plavky pre dceru po vybornych skusenostiach s menstruacnymi nohavickami a musim povedat, ze ani plavky nesklamali, vyskusane priamo v mori ci pri bazene a nebyt nich, z dovolenky by dcera nemala nic. Odporucala by som vyrabat ich aj vo velkosti XS pre teenagerky. Neocenitelny produkt!

Alena R. (overený zákazník)
Klikni na ikonu Heureka na zobrazenie nasledujúcich recenzii priamo na ich stránke.
Herueka.sk automaticky posiela všetkým našim zákazníkom, ktorí s tým súhlasia, žiadosť o zaslanie recenzie. Naša spoločnosť nemá na tieto recenzie žiadny vplyv.
  • Obj. č.34236 | Odporúča na 100%  | 1 mesiac dozadu
    • Velka spokojnost. Vyborna komunikacia. Vsetko prislo, ako bolo objednan
  • Obj. č.33731 | Odporúča na 100%  | 2 mesiace dozadu
    • Recenzia pre nohavičky PERTIES : typ BATHORY - čierne - Kvalita a dizajn výrobku : výborná - Absorbcia a údržba : výborná Proces objednania, zaslanania, komunikácie : jednoduchý, rýchly, pro- zákaznícky prístup = výborné Celková spokojnosť 100% s odporúčaním pre všetky vekové kategórie žien
      • odporúčam so 100% spokojnosťou - ako so službami, tak aj s tovarom
  • Obj. č.33371 | Odporúča na 100%  | 3 mesiace dozadu
    • Rýchle doručenie
  • Obj. č.33310 | Odporúča na 100%  | 3 mesiace dozadu
    • s prístupom a obchodom som veľmi spokojná,rovnako ako aj s tovarom!! Perties odporúčam každému!
      • rýchle dodanie - rýchla prozakaznicka komunikacia - rýchle riešenie prípadnej výmeny,vrátenia tovaru
  • Obj. č.33163 | Odporúča na 60%  | 3 mesiace dozadu
    • Som spokojná s objednávkou, ale s výhradami. Treba si dať pozor na veľkosti. Inak dobrý nápad s absorpčnými podprsenkami, len ešte treba popracovať s prevedením, hlavne uzáver na chrbte s nastavením veľkosti by sa zišiel.
      • Rýchle dodanie - Popôrodné absorpčné gaťky ešte nevyskúšané, ale vyzerajú pohodlne a absorpčná vložka siaha až k bruchu. Kúpila som ale o číslo väčšie ako nosím a sedí dobre.
  • Obj. č.33110 | Odporúča na 100%  | 3 mesiace dozadu
    • Rýchle doručenie, kvalitné nohavičky
  • Obj. č.32288 | Odporúča na 100%  | 4 mesiace dozadu
    • Ok
      • Rýchle dodanie
  • Obj. č.32293 | Odporúča na 70%  | 4 mesiace dozadu
    • Na dotyk je produkt velmi prijemny aj po obleceni.Viac menej som spokojna, jedinu nevyhodu a dost znacnu vidim v tom, ze chyba tabulka velkoati pre absorpcne podprsenky a pri tom si myslim ze miery by tam mali byt uvedene nie iba to ze podla toho ake nosi zena tricko a objednat o cislo az dve vacsiu velkost.Objednala som teda o cislo vacsiu ako nosim tricka ale neviem ci to je dostacujuce....keby tam boli rozmery produktu clovek by si objednal lespie sediacu velkost.
  • Obj. č.30963 | Odporúča na 100%  | 5 mesiacov dozadu
    • Obchod vrelo odporúčam, keby všetky tak fungovali....
  • Obj. č.30470 | Odporúča na 100%  | 6 mesiacov dozadu
    • Veľmi rýchle vybavenie objednávky.
  • Obj. č.30517 | Odporúča na 100%  | 6 mesiacov dozadu
    • Majka
  • Obj. č.30554 | Odporúča na 100%  | 6 mesiacov dozadu
    • Super obchod a kvalitné produkty
  • Obj. č.26972 | Odporúča na 100%  | 8 mesiacov dozadu
    • Nohavicky su vyborne spolahlive uz mam druhe
      • Rychle dodanie a skvely produkt
  • Obj. č.26109 | Odporúča na 100%  | 8 mesiacov dozadu
    • rýchlosť dodania, kvalita produktov
  • Obj. č.26484 | 10%  | 8 mesiacov dozadu
    • Nedá sa vrátiť spodné prádlo (ani nerozbalene!), čo v dnešnej dobe sa mi nestalo nikde inde, že by sa nedalo vrátiť, písala som im aj mail, lebo tam majú napísané, že v prípade ak prádlo nesedí "sa budú snažiť byť nápomocní" a nepodpísali.
  • Obj. č.24354 | Odporúča na 100%  | 9 mesiacov dozadu
    • rychle dodanie, velmi pekne zabaleny tovar
  • Obj. č.24132 | Odporúča na 90%  | 9 mesiacov dozadu
    • Negatívum ze mi na dvakrát neprešla platba kartou. Inak po konzultácii mailom všetko rýchlo vybavené a komunikácia milá a ústretová.
  • Obj. č.23729 | Odporúča na 100%  | 9 mesiacov dozadu
    • K objednanému tovaru mi bol pribalený aj čaj ako darček, čo ma potešilo.
  • Obj. č.23554 | Odporúča na 100%  | 9 mesiacov dozadu
    • Som vysoko spokojná. Toto bol už môj druhý nákup a neváhala by som tak urobiť znova. Tovar mi bol doručený rýchlo a v perfektnom stave. Chcem sa Vám za to veľmi pekne poďakovať. A želám Vám hlavne veľa zdravia a veľa úspechov.
      • Nemusím nikam chodiť a tovar mi dovezú tak, kam si určím.
  • Obj. č.23369 | Odporúča na 100%  | 10 mesiacov dozadu
    • rýchle dodanie, spokojnosť s tovarom
Prejsť na začiatok