Skúsenosti iných

Sú vhodné na každodenné nosenie, pri športe a aj počas spánku.

Nielen počas menštruácie.
Zaves ich na kliniec
Akákoľvek zmena môže byť spočiatku komplikovaná, to vieme. Z tohto dôvodu odporúčame, aby si menštruačné nohavičky PERTIES najprv použila v pohodlí domova. Nechaj si ich na sebe čo najdlhšie. To na to, aby si sa zoznámila s tým, ako s tvojou menštruáciou fungujú a aká absorpcia je pre teba najlepšia.  Ak ti nebudú vyhovovať, môžeš ich vrátiť – tak sme si istí našou kvalitou. Prečítaj si skúsenosti iných s našimi nohavičkami:

Podmienky zobrazenia užívateľských recenzií

Podľa Smernice Európskeho parlamentu a Rady (EÚ) 2019/2161 z 27., ktorou sa mení a dopĺňa smernica Rady 93/13 / EHS a smernica Európskeho parlamentu a Rady 98/6 / ES, 2005/29 / ES a 2011/83 / EÚ, pokiaľ ide o lepšie presadzovanie a modernizáciu právnych predpisov Únie na ochranu spotrebiteľa.

Pred zobrazením užívateľských recenzií pri výrobku kontrolujeme splnenie týchto podmienok:

  • Nezobrazujeme užívateľské recenzie obsahujúce vulgárne výrazy, urážky a ohováranie.
  • Obsah recenzie sa musí vzťahovať k danému výrobku, ktorý bol zakúpený na www.perties.sk
  • Zákazník môže pridať recenziu len na model, ktorý u nás zakúpil, aby nedošlo ku “klamným praktikám”
  • Recenzia musí byť písaná v slovenskom alebo českom jazyku
  • Recenzie nesmú obsahovať odkazy na iné stránky
  • Recenzia nesmie obsahovať otázky
  • Nevyhovujúce recenzie podľa bodov vyššie nebudú zverejnené
  • Zverejňujeme pozitívne aj negatívne recenzie.
  • Za napísanie akejkoľvek recenzie podľa podmienok uvedených hore prideľujeme autorovi vernostné body.

V prípade otázok prosím použite náš kontaktný formulár.

Recenzie overených kupujúcich na našej stránke:

Naše produkty môžu ohodnotiť len prihlásení zákazníci, ktorí si ich kúpili.
Recenzie nájdeš aj pri každom produkte
4,9
Priemer 4,9 z 5 hviezdičiek (496 hodnotení)
Vynikajúce91%
Veľmi dobré9%
Priemerné0%
Slabé0%
Nevyhovujúce0%
Filtrovať
[site_reviews_filter class="my-reviews full-width" reviews_id="filtered-reviews"]
29. júna 2024

Tieto nohavičky 3.generácie sme kúpili, nakoľko máme skúsenosti s ich “akoby predchodcom”, pretože materiál z ktorého sú vyrobené zodpovedá horúcim letným teplotám. Gaťky sú skvelé, ťažko sa píše recenzia – sú pohodlné, dobre sedia, o savosti ani nehovorím – úplný spoľah. Veľkosť takisto sedí, používa ich teenagerka, ktorá si svoju menštruáciu bez gatiek Perties už nevie predstaviť. A na leto sú ako stvorené.

Alena (overený zákazník)
21. júna 2024

Prídu mi voľnejšie ako Ruby, absorpcia ok, ale mrzí ma, že sa hneď pri prvom použití začali na boku trochu párať.

MM (overený zákazník)
21. júna 2024

Dizajnovo iné ako ostatné nohavičky, keďže sú s čipkou, a prídu mi aj menej elastické. Bežne nosím S, tieto mám M a sú dosť tesné.

Absorbcia ok aj v silnejšie dni.

MM (overený zákazník)
17. júna 2024

Alia nohavičky sú príjemné na nosenie,uvítala by som vyšší pas,ideálne ak by boli v strihu Mona s absobčným pásom Alie. Kupované pre dcéru,ale odmietla ich nosiť,keďže jej vyhovujú viac Mona.Vyuzijem ja 🙂

J (overený zákazník)
17. júna 2024

Nohavičky som kupovala pre dcéru, uprednostňuje nohavičky s vyšším pásom,tieto má najradšej. Ja som ich skúsila tiež a sú extra pohodlné.Čo sa týka absorbcie,neviem ju zatiaľ úplne posúdiť, keďže zatiaľ má slabú menštruáciu. Určite odporúčam

Jana (overený zákazník)
13. júna 2024

Povedala by som že sú trocha tenšie ako HEDI ale vôbec to neprekáža. Splnia svoj účel na jednotku. Dokonca sa mi zdá že rýchlejšie schnú 😊 a to je plus.

Lucia (overený zákazník)
13. júna 2024

Sú nižšieho strihu no vôbec to neprekáža. Zatiaľ žiadna nehoda a to prvé 3 dni u mňa sú najhoršie. V noci sa nemusím báť ležať na chrbte kôli absorbčnej vrstve ktorá siaha až po vrch. Troška dlhšie schnú. Ale keďže mám v zásobe ďalšie 3 kusy nieje to taký problém

Lucia (overený zákazník)
11. júna 2024

Spoľahlivé, pohodlné. Môžem len odporúčať 🙂. Všetky čo máme, používa moja postihnutá dcéra a som vďačná, že tie výrobky v dnešnej dobe existujú.

Michaela (overený zákazník)
11. júna 2024

Sme s nimi veľmi spokojní.. Sú ultra elastické,nepretečú, v porovnaní s inými modelmi rýchlejšie schnú .

Michaela (overený zákazník)
6. júna 2024

Nohavičky vydržali úplne v pohode 12h pri stredne silnej menštruácii. Som veľmi spokojná, sedí mi aj strih a určite budem doobjednávať

Nina (overený zákazník)
6. júna 2024

Nohavičky MONA sú pre mňa tou najlepšou voľbou. Sú ľahké, vzdušné, ani neviem, že ich mám a predsa plne absorbčné.

Veľkosť mi sedí taká istá ako si kupujem bežné nohavičky.

Veľmi by ma potešilo, keby sú aj vo farbe NUDE, aby bolo možné nosiť ich aj pod bledšie oblečenie.

M (overený zákazník)
5. júna 2024

Objednala som pre seba aj pre dcérku a som veľmi spokojna.. veľmi príjemný a pružný material.. veľkosť taktiež sedi perfektne..

Andrea (overený zákazník)
Klikni na ikonu Heureka na zobrazenie nasledujúcich recenzii priamo na ich stránke.
Herueka.sk automaticky posiela všetkým našim zákazníkom, ktorí s tým súhlasia, žiadosť o zaslanie recenzie. Naša spoločnosť nemá na tieto recenzie žiadny vplyv.
  • Obj. č.35716 | Odporúča na 60%  | 3 týždne dozadu
    • Neviem na toto celkom spoľahlivo zareagovať. Cez e-shop som nakupovala prvýkrát a chcela som mať platbu na dobierku, žiaľ obchod túto možnosť neponúka. V budúcnosti si rozmyslím, či využijem služby tohoto e-shopu.
      • rýchlosť dodania
  • Obj. č.35544 | Odporúča na 100%  | 1 mesiac dozadu
    • Rýchle vybavenie aj doručenie objednávky.
  • Obj. č.34641 | Odporúča na 100%  | 2 mesiace dozadu
    • Su super, mám ich už viac od perties a ani raz som nepretiekla, aj keď som mala silnú menštruáciu.
      • Nepretečú - Vydržia naozaj dlho - Su pohodlné
  • Obj. č.34965 | Odporúča na 90%  | 2 mesiace dozadu
    • Podprsenka dobre sadla, pred tehotenstvom som nosila M a objednala XL.. Veľmi rýchle doručenie snáď bude dobre sať
  • Obj. č.34956 | Odporúča na 100%  | 2 mesiace dozadu
    • ustretova zakaznicka podpora bezproblemova ochota vymenit nespravnu velkost
  • Obj. č.34236 | Odporúča na 100%  | 3 mesiace dozadu
    • Velka spokojnost. Vyborna komunikacia. Vsetko prislo, ako bolo objednan
  • Obj. č.33731 | Odporúča na 100%  | 4 mesiace dozadu
    • Recenzia pre nohavičky PERTIES : typ BATHORY - čierne - Kvalita a dizajn výrobku : výborná - Absorbcia a údržba : výborná Proces objednania, zaslanania, komunikácie : jednoduchý, rýchly, pro- zákaznícky prístup = výborné Celková spokojnosť 100% s odporúčaním pre všetky vekové kategórie žien
      • odporúčam so 100% spokojnosťou - ako so službami, tak aj s tovarom
  • Obj. č.33371 | Odporúča na 100%  | 4 mesiace dozadu
    • Rýchle doručenie
  • Obj. č.33310 | Odporúča na 100%  | 5 mesiacov dozadu
    • s prístupom a obchodom som veľmi spokojná,rovnako ako aj s tovarom!! Perties odporúčam každému!
      • rýchle dodanie - rýchla prozakaznicka komunikacia - rýchle riešenie prípadnej výmeny,vrátenia tovaru
  • Obj. č.33163 | Odporúča na 60%  | 5 mesiacov dozadu
    • Som spokojná s objednávkou, ale s výhradami. Treba si dať pozor na veľkosti. Inak dobrý nápad s absorpčnými podprsenkami, len ešte treba popracovať s prevedením, hlavne uzáver na chrbte s nastavením veľkosti by sa zišiel.
      • Rýchle dodanie - Popôrodné absorpčné gaťky ešte nevyskúšané, ale vyzerajú pohodlne a absorpčná vložka siaha až k bruchu. Kúpila som ale o číslo väčšie ako nosím a sedí dobre.
  • Obj. č.33110 | Odporúča na 100%  | 5 mesiacov dozadu
    • Rýchle doručenie, kvalitné nohavičky
  • Obj. č.32288 | Odporúča na 100%  | 6 mesiacov dozadu
    • Ok
      • Rýchle dodanie
  • Obj. č.32293 | Odporúča na 70%  | 6 mesiacov dozadu
    • Na dotyk je produkt velmi prijemny aj po obleceni.Viac menej som spokojna, jedinu nevyhodu a dost znacnu vidim v tom, ze chyba tabulka velkoati pre absorpcne podprsenky a pri tom si myslim ze miery by tam mali byt uvedene nie iba to ze podla toho ake nosi zena tricko a objednat o cislo az dve vacsiu velkost.Objednala som teda o cislo vacsiu ako nosim tricka ale neviem ci to je dostacujuce....keby tam boli rozmery produktu clovek by si objednal lespie sediacu velkost.
  • Obj. č.30963 | Odporúča na 100%  | 7 mesiacov dozadu
    • Obchod vrelo odporúčam, keby všetky tak fungovali....
  • Obj. č.30470 | Odporúča na 100%  | 7 mesiacov dozadu
    • Veľmi rýchle vybavenie objednávky.
  • Obj. č.30517 | Odporúča na 100%  | 7 mesiacov dozadu
    • Majka
  • Obj. č.30554 | Odporúča na 100%  | 7 mesiacov dozadu
    • Super obchod a kvalitné produkty
  • Obj. č.26972 | Odporúča na 100%  | 9 mesiacov dozadu
    • Nohavicky su vyborne spolahlive uz mam druhe
      • Rychle dodanie a skvely produkt
  • Obj. č.26109 | Odporúča na 100%  | 10 mesiacov dozadu
    • rýchlosť dodania, kvalita produktov
  • Obj. č.26484 | 10%  | 10 mesiacov dozadu
    • Nedá sa vrátiť spodné prádlo (ani nerozbalene!), čo v dnešnej dobe sa mi nestalo nikde inde, že by sa nedalo vrátiť, písala som im aj mail, lebo tam majú napísané, že v prípade ak prádlo nesedí "sa budú snažiť byť nápomocní" a nepodpísali.
Prejsť na začiatok