Skúsenosti iných

Sú vhodné na každodenné nosenie, pri športe a aj počas spánku.

Nielen počas menštruácie.
Zaves ich na kliniec
Akákoľvek zmena môže byť spočiatku komplikovaná, to vieme. Z tohto dôvodu odporúčame, aby si menštruačné nohavičky PERTIES najprv použila v pohodlí domova. Nechaj si ich na sebe čo najdlhšie. To na to, aby si sa zoznámila s tým, ako s tvojou menštruáciou fungujú a aká absorpcia je pre teba najlepšia.  Ak ti nebudú vyhovovať, môžeš ich vrátiť – tak sme si istí našou kvalitou. Prečítaj si skúsenosti iných s našimi nohavičkami:

Podmienky zobrazenia užívateľských recenzií

Podľa Smernice Európskeho parlamentu a Rady (EÚ) 2019/2161 z 27., ktorou sa mení a dopĺňa smernica Rady 93/13 / EHS a smernica Európskeho parlamentu a Rady 98/6 / ES, 2005/29 / ES a 2011/83 / EÚ, pokiaľ ide o lepšie presadzovanie a modernizáciu právnych predpisov Únie na ochranu spotrebiteľa.

Pred zobrazením užívateľských recenzií pri výrobku kontrolujeme splnenie týchto podmienok:

  • Nezobrazujeme užívateľské recenzie obsahujúce vulgárne výrazy, urážky a ohováranie.
  • Obsah recenzie sa musí vzťahovať k danému výrobku, ktorý bol zakúpený na www.perties.sk
  • Zákazník môže pridať recenziu len na model, ktorý u nás zakúpil, aby nedošlo ku “klamným praktikám”
  • Recenzia musí byť písaná v slovenskom alebo českom jazyku
  • Recenzie nesmú obsahovať odkazy na iné stránky
  • Recenzia nesmie obsahovať otázky
  • Nevyhovujúce recenzie podľa bodov vyššie nebudú zverejnené
  • Zverejňujeme pozitívne aj negatívne recenzie.
  • Za napísanie akejkoľvek recenzie podľa podmienok uvedených hore prideľujeme autorovi vernostné body.

V prípade otázok prosím použite náš kontaktný formulár.

Recenzie overených kupujúcich na našej stránke:

Naše produkty môžu ohodnotiť len prihlásení zákazníci, ktorí si ich kúpili.
Recenzie nájdeš aj pri každom produkte
4,9
Priemer 4,9 z 5 hviezdičiek (496 hodnotení)
Vynikajúce91%
Veľmi dobré9%
Priemerné0%
Slabé0%
Nevyhovujúce0%
Filtrovať
[site_reviews_filter class="my-reviews full-width" reviews_id="filtered-reviews"]
3. júna 2024

Toto je tak nádherná a nevtieravá vôňa. Vždy keď vojdem do kúpeľne ju cítim a to je v sáčku zatvorená. Úžasná vôňa čistoty.

Daniela (overený zákazník)
30. mája 2024

Pracie plátky som kúpila spolu s nohavičkami, nech mám istotu, že ich periem v správnom pracom prostriedku. Príjemne voňajú a aj pri ručnom praní oprali nohavičky bez problémov.

Andrea (overený zákazník)
27. mája 2024

Vydržali aj 10hodinovú turistiku pri naozaj silnej menštruácii, sú naozaj na nezaplatenie 🙂

Dominika (overený zákazník)
24. mája 2024

Odporúčam všetkými 10. Naozaj super nohavičky. Ten pocit sucha je na nezaplatenie.

Daniela (overený zákazník)
22. mája 2024

Nohavicky Perties MONA su jednoducho skvele. Vyborne sa nosia, mate pri nich poict ze su to klasicke obycajne nohavicky a pritom maju skvelu absorbcnu funkciu a nepretecu. Od Perties som uz mala predtym 3 ine rozne nohavicky ale tieto su zatial najlepsie. 🙂 👍

Velkost staci objednat taku ako nosite pri klasickych nohavickach.

Ivana (overený zákazník)
15. mája 2024

Nohavičky sú tenké, ale absorpcia je vynikajúca. Na teplé letné dni sú ako stvorené. Sú hodne elastické.

Mirka (overený zákazník)
13. mája 2024

Perfektne nohavicky, prve dva dni pouzivam Bathory, potom uz len Mona. Nepretecu su pohodlne a perfektne sedia. Som s nimi velmi spokojna. Dakujem

Martina (overený zákazník)
10. mája 2024

Tieto nohavičky sú super savé a spoľahlivé. Netreba sa s nimi ničoho obávať, prežijú aj tie najsilnejšie dni a najdlhšie noci 🙂👌

Ivana (overený zákazník)
10. mája 2024

Krásne a veľmi pohodlné na nosenie, veľmi dobre absorbujú, vhodné aj na silnú menštruáciu. Pre mňa je trochu nevýhodou nízky strih, keby boli o trochu vyššie, boli by ideálne.

Katarína (overený zákazník)
29. apríla 2024

Mám už toľko nohavičiek Perties že si vystačím na všetky svoje dni. Bude to znieť ako platená recenzie ale zmenili mi život, skúšala som aj iné značky ale nedá sa to porovnať, siahame po nich len v slabšie dní. Nohavičky Mona som brala so slzvedavostou ale aj mierne skeptická lebo mám viac Bathory..ale bola som milo prekvapená a uz6aj tieto mám dvoje.

Schudla som 10 kg takže veľkosť by som zniesla už aj menšiu ale nepadajú zo mňa to takže skvelé akt. Mám 75kg a mám veľkosť xl

N (overený zákazník)
26. apríla 2024

Perfektný materiál, ani ich necítim na sebe, nedeformujú zadok, odporúčam

Andrea (overený zákazník)
19. apríla 2024

Tieto menštruačné nohavičky sú úžasné! Kupovala som ich pre moju dcéru. Tkanina je veľmi pohodlná, vyzerajú skvele, je tenšia ale pritom sú spoľahlivé a nepretečú ani pri stredne silnej menštruácii. Sedia veľmi pekne na postave. Sú proste dokonalé! Kúpili sme o číslo menšie ako ostatné nohavičky a sedia perfektne!

Blanka (overený zákazník)
Klikni na ikonu Heureka na zobrazenie nasledujúcich recenzii priamo na ich stránke.
Herueka.sk automaticky posiela všetkým našim zákazníkom, ktorí s tým súhlasia, žiadosť o zaslanie recenzie. Naša spoločnosť nemá na tieto recenzie žiadny vplyv.
  • Obj. č.35716 | Odporúča na 60%  | 3 týždne dozadu
    • Neviem na toto celkom spoľahlivo zareagovať. Cez e-shop som nakupovala prvýkrát a chcela som mať platbu na dobierku, žiaľ obchod túto možnosť neponúka. V budúcnosti si rozmyslím, či využijem služby tohoto e-shopu.
      • rýchlosť dodania
  • Obj. č.35544 | Odporúča na 100%  | 1 mesiac dozadu
    • Rýchle vybavenie aj doručenie objednávky.
  • Obj. č.34641 | Odporúča na 100%  | 2 mesiace dozadu
    • Su super, mám ich už viac od perties a ani raz som nepretiekla, aj keď som mala silnú menštruáciu.
      • Nepretečú - Vydržia naozaj dlho - Su pohodlné
  • Obj. č.34965 | Odporúča na 90%  | 2 mesiace dozadu
    • Podprsenka dobre sadla, pred tehotenstvom som nosila M a objednala XL.. Veľmi rýchle doručenie snáď bude dobre sať
  • Obj. č.34956 | Odporúča na 100%  | 2 mesiace dozadu
    • ustretova zakaznicka podpora bezproblemova ochota vymenit nespravnu velkost
  • Obj. č.34236 | Odporúča na 100%  | 3 mesiace dozadu
    • Velka spokojnost. Vyborna komunikacia. Vsetko prislo, ako bolo objednan
  • Obj. č.33731 | Odporúča na 100%  | 4 mesiace dozadu
    • Recenzia pre nohavičky PERTIES : typ BATHORY - čierne - Kvalita a dizajn výrobku : výborná - Absorbcia a údržba : výborná Proces objednania, zaslanania, komunikácie : jednoduchý, rýchly, pro- zákaznícky prístup = výborné Celková spokojnosť 100% s odporúčaním pre všetky vekové kategórie žien
      • odporúčam so 100% spokojnosťou - ako so službami, tak aj s tovarom
  • Obj. č.33371 | Odporúča na 100%  | 4 mesiace dozadu
    • Rýchle doručenie
  • Obj. č.33310 | Odporúča na 100%  | 5 mesiacov dozadu
    • s prístupom a obchodom som veľmi spokojná,rovnako ako aj s tovarom!! Perties odporúčam každému!
      • rýchle dodanie - rýchla prozakaznicka komunikacia - rýchle riešenie prípadnej výmeny,vrátenia tovaru
  • Obj. č.33163 | Odporúča na 60%  | 5 mesiacov dozadu
    • Som spokojná s objednávkou, ale s výhradami. Treba si dať pozor na veľkosti. Inak dobrý nápad s absorpčnými podprsenkami, len ešte treba popracovať s prevedením, hlavne uzáver na chrbte s nastavením veľkosti by sa zišiel.
      • Rýchle dodanie - Popôrodné absorpčné gaťky ešte nevyskúšané, ale vyzerajú pohodlne a absorpčná vložka siaha až k bruchu. Kúpila som ale o číslo väčšie ako nosím a sedí dobre.
  • Obj. č.33110 | Odporúča na 100%  | 5 mesiacov dozadu
    • Rýchle doručenie, kvalitné nohavičky
  • Obj. č.32288 | Odporúča na 100%  | 6 mesiacov dozadu
    • Ok
      • Rýchle dodanie
  • Obj. č.32293 | Odporúča na 70%  | 6 mesiacov dozadu
    • Na dotyk je produkt velmi prijemny aj po obleceni.Viac menej som spokojna, jedinu nevyhodu a dost znacnu vidim v tom, ze chyba tabulka velkoati pre absorpcne podprsenky a pri tom si myslim ze miery by tam mali byt uvedene nie iba to ze podla toho ake nosi zena tricko a objednat o cislo az dve vacsiu velkost.Objednala som teda o cislo vacsiu ako nosim tricka ale neviem ci to je dostacujuce....keby tam boli rozmery produktu clovek by si objednal lespie sediacu velkost.
  • Obj. č.30963 | Odporúča na 100%  | 7 mesiacov dozadu
    • Obchod vrelo odporúčam, keby všetky tak fungovali....
  • Obj. č.30470 | Odporúča na 100%  | 7 mesiacov dozadu
    • Veľmi rýchle vybavenie objednávky.
  • Obj. č.30517 | Odporúča na 100%  | 7 mesiacov dozadu
    • Majka
  • Obj. č.30554 | Odporúča na 100%  | 7 mesiacov dozadu
    • Super obchod a kvalitné produkty
  • Obj. č.26972 | Odporúča na 100%  | 9 mesiacov dozadu
    • Nohavicky su vyborne spolahlive uz mam druhe
      • Rychle dodanie a skvely produkt
  • Obj. č.26109 | Odporúča na 100%  | 10 mesiacov dozadu
    • rýchlosť dodania, kvalita produktov
  • Obj. č.26484 | 10%  | 10 mesiacov dozadu
    • Nedá sa vrátiť spodné prádlo (ani nerozbalene!), čo v dnešnej dobe sa mi nestalo nikde inde, že by sa nedalo vrátiť, písala som im aj mail, lebo tam majú napísané, že v prípade ak prádlo nesedí "sa budú snažiť byť nápomocní" a nepodpísali.
Prejsť na začiatok